Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Papierosy podrożeją!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam obojętne ;) nie palę;D ale współczuję palaczom ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie no na serio współczuję , rozumiem że potrzebujecie zapalić , a to że podrożeją to dla palaczy źle ;/

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

U mnie w sql, palą chyba Słowackie czy coś w tym stylu, są podobne do tych co sprzedawane są w Polsce ;D mój kumpel nosi w plecaku chyba z 30 paczek tych Słowackich i sprzedaje za 7 zł;D

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Moja mama pali,w ciągu 20 lat co jest z moim tatą wydała napewno więcej niż 50 tysięcy złotych.......

Nie bij mamo !

Opublikowano

jak to skad kupuje taniej sprzedaje drozej u mnie tez w szkole sa kolesie co sprzedaja wlasnie ruskie czy tym podobne fajki 2x tansze niz w PL i sprzedaja w szkole drozej

wychodza na tym jak cholera na +'sie ^^

a co do fajek mi tam zwisa bo nie pale

no ale ciezkie czasy nastaly dla wszystkich ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Nie wiem , pytałem się to tylko powiedział że z Słowacji... rodzina mieszka blisko Słowacji więc wiesz , co to poprosić kuzyna żeby pojechał i kupił ;) chodź do końca nie wiadomo;)

Ale strasznie dużo ich ma;) nie raz za free mi dał chodź wie że nie pale :P mogę podejść do niego i poprosić i da ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Powiedz mi po co takie tematy zakładasz? Niedawno było to samo?

Kogo tak szczerze interesuje, że papierosy podrożeją , skoro większość pisze , że nie pali?

Opublikowano

Powiedz mi po co takie tematy zakładasz? Niedawno było to samo?

Kogo tak szczerze interesuje, że papierosy podrożeją , skoro większość pisze , że nie pali?

Palaczy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ja taam nie paale... czasami okazyjnie od kogoś raaz na ruski rook xD

A wy już od razu współczujecie... wpadli w nałóg to niech sobie teraz radzą.. xD

Jak są w stanie ponad dyche uzbierać to ta złotówka nikogo nie zbawi.

Powinni podnieść do 20 zł to by przynajmniej ludzie próbowali rzucić ...

1329228482-U118767.png

Opublikowano
Powinni podnieść do 20 zł to by przynajmniej ludzie próbowali rzucić ...

Niech palą. A co? Mało to jest takich cwaniaków, którzy palą to gówno na okrągło, a potem nie mogą przebiec głupiego okrążenia w okół boiska, cioty... <_<

Jak chcą to niech mają.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Współczuje palaczom z całego serca, ale ja na szczęście nie palą..

A po za tym zauważyłem że moja mama robi sama papierosy, bo kupuje sobie tytoń za 80-90zl i starcza jej na 11-12 paczek tylko niestety bardzo szybko je wypala :(

cześć.

Opublikowano

Duzej roznicy nie zrobi dla pojedynczej osoby, ale dla skarbu panstwa ogromna... Tylko dlaczego nasze panstwo chce sie wzbogacic okradajac swoich mieszkancow? ;)

Mi to rybka, zlotowka w ta czy w tamta...

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...